joi, mai 24, 2007

Jiul-Steaua 0-2 Etapa 34 Liga 1


Cosmin Olăroiu a început cu aceeaşi formulă de echipă cu care a jucat în ultimele şase meciuri. Steaua a început în forţă, şutul lui Croitoru (min. 3) din interiorul careului trecînd pe lîngă poartă. Apetri a fost aproape de deschiderea scorului în minutul 14, cînd atacantul Jiului a trimis spre poarta goală după o gafa a lui Goian, dar Nicoliţă a respins miraculos, cu o foarfecă, de pe linia porţii. După ce în minutul 33 Colţescu a anulat golul marcat de Goian pentru un fault în atac, cinci minute mai tîrziu Iacob înscrie cu capul: 0-1.
Steaua a început foarte bine repriza a doua şi Badea a ridicat scorul la 2-0 în minutul 51, după o excelentă centrare a lui Nicoliţă. După ce Steaua şi-a asigurat victoria, a început spectacolul. Olăroiu a simţit că nu mai poate pierde şi l-a introdus pe Elton, brazilianul fiind responsabilul cu spectacolul din teren. Dică a încercat să simtă din nou gustul golului, dar şuturile sale din minutele 61 şi 65 nu au găsit ţinta. Pînă la sfîrşitul meciul s-a jucat deschis, mai mult pentru spectatori.
Cu această victorie, Steaua termină pe locul secund în ediţia 2006-2007 a Ligii 1, loc care asigură participarea roş-albaştrilor în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.
Sursa: Stelisti

Niciun comentariu: