luni, mai 28, 2007

"Aştept"

Adrian Neaga spune că miercuri are ultimul meci în Coreea, după care speră ca Becali să achite 800.000 de dolari. "Putem vorbi deja despre Neaga ca fiind fotbalistul Stelei", anunţa Gigi Becali în urmă cu două săptămîni. Reîntoarcerea lui Rică în Ghencea depinde însă de achitarea clauzei de un milion de dolari pe care atacantul o are cu gruparea sud-coreeană Ilhwan Seongnam şi pe care Becali nu mai pare dispus să o plătească în totalitate.
Aceste zvonuri au ajuns şi la Neaga, care ieri a acceptat să vorbească pe marginea subiectului. "Lucrurile se vor lămuri de joi încolo. Miercuri seara am ultimul meci cu Ilhwan, în semifinalele Cupei Coreei, după care clauza poate fi plătită. Eu am vorbit ceva cu domnul Becali şi la mine vorba e vorbă, sper să fie cum ne-am înţeles. În cazul în care se va plăti clauza, voi fi pe 15 iunie la reunirea echipei, în Ghencea. Dacă nu, nu", a zis ieri Neaga.
Din milionul de dolari, cuantumul dezlegării, 20 la sută ar trebui să-i revină fotbalistului, însă Neaga a anunţat deja că renunţă la bani, astfel că Becali ar mai trebui să plătească restul de 800.000 de dolari.
Sursa: GSP

Niciun comentariu: