vineri, februarie 02, 2007

Steaua-Legia Varsovia 0-1 Amical

În cel mai tare amical al perioadei de pauză, cel de aseară cu campioana Poloniei, Legia Varşovia, Olăroiu a mers pe mîna echipei-tip, nelăsînd loc de improvizaţii. În plus, a păstrat sistemul folosit în precedentele 3 întîlniri, folosind încă o dată 4-3-3, însă cu Thereau în rolul atacantului de careu. La mijloc l-a preferat pe Ovidiu Petre, oferindu-i lui Rădoi o ipostază nouă, cea de mijlocaş undeva în partea dreaptă a terenului.
În primele 25 de minute, Steaua n-a impresionat, polonezii avînd iniţiativa. Apoi, însă, trupa lui Oli s-a dezlănţuit. Prima ocazie a Stelei a fost irosită de Thereau, care a ratat singur cu portarul (25). După un minut, o pasă a lui Nicoliţă l-a lăsat în poziţie ideală pe Cyril şi francezul n-a găsit ţinta. Steaua şi-a continuat ofensiva, însă şutul lui Rădoi a fost scos de Moja (28), iar torpila lui Nicoliţă a fost blocată de acelaşi goalkeeper polonez (33), cel mai bun de pe teren în prima parte a meciului.
În repriza a doua, Oli a schimbat jumătate de echipă, iar în minutul 69 polonezii au lovit decisiv: Baciu a greşit, Korzym a profitat şi l-a învins pe Cernea. Steaua a ripostat imediat, însă Paraschiv l-a copiat pe Thereau şi nu l-a putut învinge pe portarul advers dintr-o situaţie ideală. Roş-albaştrii n-au putut evita înfrîngerea, prima din perioada de pauză, şi au terminat cel dintîi meci de verificare fără gol marcat.
Sursa: Stelisti

Niciun comentariu: