joi, februarie 01, 2007

Sfaturile lui Meme

Dupa ce dimineata s-au pregatit sub comanda preparatorului fizic în sala de forta, aseara elevii lui Cosmin Olaroiu s-au antrenat pe unul dintre terenurile complexului Alpha Sport.
Primul care a coborât din autocar a fost managerul general Mihai Stoica (foto, al doilea din dreapta), care i-a strâns pe jucatori la centrul terenului, unde a discutat pret de câteva minute cu toti componentii lotului. Apoi, elevii lui Olaroiu au trecut la alergari, obisnuitul “5 contra 2”, dar si diferite exercitii de posesie si finalizare. Printre remarcatii din acest cantonament se numara si tânarul de numai 18 ani, Razvan Ochirosii, care a dovedit mult mai multa maturitate, dar si tupeu în joc. De altfel, internationalul de juniori a fost luat în grija de cel mai vechi component al lotului, Sorin Paraschiv, cei doi împartind începând de acum camera în cantonamente.
Altfel, se pare ca Florin Lovin nu va mai ajunge în Insula Afroditei, dar pe finalul stagiului de pregatire este înca posibil sa soseasca si doi dintre fotbalistii aflati acum la Bologna, Mihaita Nesu si portarul brazilian Andrey.
Sursa: ProSport

Niciun comentariu: