duminică, februarie 04, 2007

Steaua - Korona Kielce 0-0 Amical Intrerupt

Cantonamentul din Cipru s-a încheiat cu ghinion pentru fotbalistii Stelei, care n-au apucat sa-si mai verifice potentialul în ultimul amical, împotriva ocupantei locului trei din prima liga poloneza, Korona Kielce.
Semnele rele au aparut înca de vineri noaptea, când peste Larnaca a început sa ploua torential, ploaie care nu s-a mai oprit, de altfel, pe tot parcursul zilei. Din aceasta cauza, toate echipele aflate în cantonament în Cipru au fost nevoite sa-si anuleze antrenamentele de dimineata de la baza de pregatire Alpha Sport, stelistii efectuând doar un antrenament usor pe plaja din spatele hotelului Palm Beach. Cu toate acestea, oficialii campioanei au sperat ca vremea se va îndrepta, si ca ultima partida amicala, împotriva polonezilor de la Korona, se va putea disputa.
La ora stabilita, ambele echipe s-au prezentat la terenul de joc, luându-se decizia ca meciul sa aiba loc chiar si în conditiile existente. Cosmin Olaroiu si-a asezat jucatorii în acelasi sistem, 4-3-3, pe care l-a folosit în toate jocurile din Cipru, cei trei fotbalisti din atac fiind Badea, Thereau si Cristocea. Dupa zece minute, arbitrul Alexandru Tudor l-a întrebat pe tehnicianul Stelei daca are rost sau nu ca partida sa se desfasoare în continuare. “Domnule Oli, va convine sa jucati chiar si în conditiile astea? Daca vreti, vorbesc si cu polonezii si oprim meciul”, a spus arbitrul, raspunsul lui Oli venind la fel de prompt: “Nu prea, hai sa-l oprim!”. Dupa înca cinci minute, timp în care ploaia s-a si întetit, cele doua echipe s-au retras la autocare. Steaua - Korona Kielce 0-0 (meci întrerupt în min. 15 din cauza ploii)
Steaua: Cernea - P. Marin, Goian, Ghionea, G. Coman - Paraschiv (cpt.), Ov. Petre, Bostina - V. Badea, Thereau, Cristocea.
Sursa: ProSport

Niciun comentariu: