luni, februarie 05, 2007

Ultima zi de cantonament

Ros-albastrii au profitat de vremea frumoasa de ieri-dimineata si s-au pregatit pentru ultima oara pe plaja din spatele hotelului Palm Beach, dupa care au plecat cu o cursa charter înapoi în tara.
Daca jucatorii de câmp au efectuat doar alergari prin nisip, portarii Cernea si Lungu au avut în schimb parte si de minge, ei pregatindu-se separat sub comanda lui Vasile Iordache. Elevii lui Olaroiu s-au întâlnit si cu delegatia celor de la CFR Cluj în receptia hotelului, Stancioiu schimbând impresii cu Stelian Stancu, în timp ce Martin Tudor si Adrian Anca au discutat pret de câteva minute cu Olaroiu, Petre Marin si cu Banel Nicolita.

Stelistii au ratat ocazia de a se reîntâlni în Larnaca cu fostul lor antrenor din prima jumatate a sezonului trecut, Oleg Protasov. Acesta a sosit, împreuna cu echipa pe care o antreneaza, Dnepr Dnepropetrovsk, la hotelul Palm Beach la aproximativ o ora dupa ce delegatia româna plecase la aeroport. Protasov nu a vrut sa vorbeasca prea mult despre fostul sau club, precizând însa ca stelistii pot trece de FC Sevilla. "Bineînteles ca au sanse de a se califica. Atunci când esti la Steaua, ai mereu sanse. Oricum, îmi pare rau pentru ca n-am putut sa ma vad cu ei în Cipru, dar le doresc tuturor stelistilor tot binele din lume. Sunt prietenii mei pentru totdeauna", a declarat tehnicianul ucrainean, care s-a aratat bucuros ca va avea posibilitatea de a se întâlni si cu fostul sau secund, Stefan Stoica, actualul principal al Universitatii Craiova.
Sursa: ProSport

Niciun comentariu: