joi, martie 01, 2007

"Pentru Oli"

Jucătorii Stelei spun că în partida de diseară vor evolua pentru a salva postul antrenorului lor, care are sabia deasupra capului.
Meciul din această seară împotriva Oţelului Galaţi, din "sferturile" Cupei Timişoreana, este de două ori decisiv pentru Olăroiu. O dată pentru că cine pierde iese din competiţie, iar în al doilea rînd că în joc este chiar postul antrenorului. În cazul în care Steaua ar pierde diseară, practic situaţia lui Oli ar fi fără ieşire, fiind foarte probabilă o despărţire a lui de roş-albaştri.
Elevii săi au sărit ieri în apărarea antrenorului. "Vom juca şi pentru liniştea lui Oli şi pentru liniştea noastră. Se pare că nu sîntem într-un moment foarte bun, dar cu siguranţă ne vom reveni. Asta e, avem presiunea asupra noastră şi trebuie să cîştigăm meciul cu Oţelul", a spus Paraschiv pentru Ştirile Sportive ale Antenei 1
Un alt jucător care va fi titular diseară, Dorin Goian, a mers pe aceeaşi idee. "Vom juca pentru toţi din vestiar, pentru Oli şi pentru cei din conducere. Sper ca o dată cu acest meci să ne revenim", a spus şi fundaşul, care va face cuplu în centrul defensivei cu Eugen Baciu.

"Am fost doi ani în vîrf, am făcut performanţe mari în ţară şi în Europa, dar acum trecem printr-o perioadă puţin mai grea şi trebuie să o scoatem la capăt"- Sorin Paraschiv.
"Vom face tot ce ne stă în putinţă să cîştigăm cu Oţelul, să ne calificăm şi să fie din nou linişte la echipă"- Dorin Goian.
Sursa: GSP

Niciun comentariu: