marți, octombrie 02, 2007

Andrey si-a reziliat contractul

Steaua şi Andrey au reziliat de comun acord contractul, portarul urmînd să plece înapoi în Brazilia.
La 10 luni distanţă de momentul în care a venit în Ghencea, Andrey Nazario şi-a încheiat în mod oficial colaborarea cu Steaua. Clubul şi portarul sud-american de 24 de ani au căzut de acord să rezilieze contractul, care se întindea pînă în vara lui 2010. "Da, am negociat cu Andrey rezilierea angajamentului. Cel mai probabil în cursul zilei de miercuri vom ajunge la o înţelegere şi ne vom despărţi pe cale amiabilă", a declarat aseară Valeriu Argăseală, preşedintele roş-albaştrilor.
Andrey a fost adus în Ghencea de fostul manager al Stelei, Mihai Stoica. Suma de transfer a fost de 300.000 de dolari, iar salariul său de 250.000 de dolari pe an. Imediat după ce MM a plecat din club, Gigi Becali a luat hotărîrea de a renunţa la Andrey, însă acesta n-a dorit să plece. Cum contractul era deja parafat, Becali s-a văzut nevoit să-l păstreze în lot, însă l-a exilat la echipa a doua, care activează în Liga a III-a.
Sursa: Gazeta Sporturilor

Un comentariu:

Anonim spunea...

salut! am si eu un hub al suporterilor stelisti ! daca vrei sa intri pe el sau sa facem un schimb de reclameee intra aici si vb: fansteaua.idle.ro ->hub
te astept