luni, septembrie 17, 2007

Steaua - Rapid 0-0 Etapa 7 Liga 1





Steaua a terminat, duminica seara, la egalitate, scor 0-0, derbiul etapei cu numarul Vll al Ligii 1 in compania Rapidului. Nicolae Dica si Banel Nicolita au semnat cele mai bune ocazii ale Stelei, de cealalta parte Mazilu si Cesinha treacandu-si in cont, si ei, cate o ocazie de fiecare la poarta aparata cu succes de Robinson "Rufay" Zapata.
Prima repriza a fost una saraca in faze de poarta, prima ocazie venind abia in minutul 19, atunci cand Zaharia a centrat in careu, Dica s-a demarcat bine, reluand cu capul pe poarta, dar fara succes, portarul Dani Coman scotand de sub transversala in corner.
Trei minute mai tarziu, Cesinha l-a testat pe Zapata cu o lovitura de cap plasata, columbianul a avut o interventie nesigura, totul rezolvandu-se odata cu interventia fundasilor stelisti. In minutul 35, Nicolita a mai furnizat o centrare de calitate, dar Dorel Zaharia a ratat tinta, nereusind sa nimereasca spatiul portii.
Cea mai mare ocazie a reprizei s-a consumat in minutul 41, cand Marius Constantin a lasat sa cada un balon in careu, Banel Nicolita a preluat, sutand in forta, insa in blocajul rapidistului, care si-a reparat greseala.
Partea secunda a inceput furtunos la poarta aparata de Robinson "Rufay" Zapata. In minutul 52, Mazilu a scapat pe contraatac, finalizand cu un sut la coltul lung, respins de columbian.
Dupa doua minute, Cesinha a sutat din marginea careului, dar Rufay a mai salvat inca o data, spre deliciul publicului spectator. Partida s-a stins pe parcurs, chiar daca pe teren a fost introdus "protejatul" lui Gica Hagi, Eric Bicfalvi, in locul lui Ovidiu Petre.
Pana la finalul meciului nu am mai consemnat nicio ocazie de poarta, doar cateva contraatacuri rapidiste, rezolvate inca din fasa de defensiva Stelei.

STEAUA - RAPID 0-0

Steaua: Zapata – Golanski, Goian, Rada, P. Marin - Nicolita, Ov. Petre (Bicfalvi 72), Lovin, Neaga (Surdu 46) - Zaharia (V. Iacob 62), Dica. Antrenor: G. Hagi.
Rapid:
Coman – Sapunaru, Maftei, M. Constantin, Bozovic – E. Dica (Maldarasanu 56), N. Grigore(Buga 80), Grigorie( Herea 66) Cesinha, Mazilu, Burdujan. Antrenor: C. Bergodi.

Stadion: „Steaua”; Spectatori: 17.000; Arbitri: Al. Deaconu - N. Marodin, Ad. Vidan.
Sursa: Pro Sport & Onlinesport

Niciun comentariu: