miercuri, septembrie 05, 2007

Radoi a fost operat la Bologna!

Rădoi a fost operat aseară la o clinică din Bologna, iar refacerea lui va dura între 4 şi 5 luni. La fel ca şi anul trecut, Steaua va trebui să se descurce în Liga Campionilor fără căpitanul ei, Mirel Rădoi. De ieri e clar: fotbalistul în vîrstă de 26 de ani va absenta în toate meciurile toamnei!
Accidentat în amicalul România - Turcia, 2-0, Rădoi a plecat săptămîna trecută la Bologna, iar aseară a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Stelistului i s-a reconstituit cartilajul la genunchiul stîng, operaţiune în urma căreia Rădoi nu are voie să pună în pămînt piciorul afectat aproximativ o lună şi jumătate!
"Va putea juca din nou peste aproape 5 luni", a spus profesorul Maurillo Marcacci, cel care l-a operat şi ieri, şi vara trecută. În august 2006, căpitanul roş-albaştrilor a suferit o intervenţie la meniscul extern al genunchiului drept.
Conducerea Stelei spera acum că indisponibilitatea lui Rădoi nu va fi de durată, aşa că numele său fusese trecut pe lista trimisă la UEFA. De pe ea lipsea însă Mihăiţă Pleşan. În urmă cu 10 zile, acesta suferise o operaţie la peroneu şi va sta departe de gazon aproximativ 6 luni.
Sursa: Gazeta Sporturilor

Niciun comentariu: