joi, august 09, 2007

Steaua - Zaglebie Lubin 2-1 Tur 2 Preliminar Liga Campionilor



Gheorghe Hagi a fost nevoit să facă o schimbare neprevăzută penztru meciul cu Zaglebie. Goian, care a acuzat dureri puternice la spate, a fost înlocuit cu Ovidiu Petre. Mirel Rădoi i-a luat locul în apărare marcatorului unicului gol de la Lubin, iar Zapata a intrat titular pentru a doua oară de cînd se află la Steaua.
Echipa lui Hagi s-a aşezat bine în teren, controlînd tactic meciul. În minutul 30 oaspeţii au forîat şi, după bara lui Arboleda, Zaglebie a deschis scorul în min. 32. Iwanski a executat un corner, Zapata a scăpat mingea, Arboleda a recentrat şi Stasiak a înscris: 0-1. Cinci minute mai tîrziu, Steaua revine în joc. Banel Nicolita a executat o lovitură liberă, mingea a trecut prin careul polonez şi a intrat în poartă fără să fie atinsă de nimeni: 1-1.
Debutul reprizei a doua nu arată deloc a meci liniştit. Oaspeţii au ameninţat prin Golinski (59), dara Zapata a respins senzaţional lovitura liberă executată de polonez. Două minute mai tîrziu, Neaga putea încheia conturile, dar lobul atacantului Stelei a întîlnit transversala. Finalul meciului a fost unul de infarct. Steaua a ameninţat prin Nicoliţă, pe contraatac, dar şutul mijlocaşului Stelei, din min. 71, a fost reţinut de Vaclavik. Patru minute mai tîrziu, Zapata şi-a spălat păcatele cînd l-a blocat pe Rui Miguel scăpat singur spre poarta Stelei. Cu opt minute minute înainte de final, abia introdus în teren, Dorel Zaharia a adus liniştea: Ov. Petre a şutat puternic, Vaclavik a scăpat mingea şi atacantul venit de la Bistriţa a înscris.

STEAUA-ZAGLEBIE LUBIN 2-1
Marcatori:
Nicolita (38), D. Zaharia (82) / Stasiak (29)
Steaua: Zapata - Golanski, Rădoi, Rada, P. Marin - Nicoliţă, Lovin, Ov. Petre, Croitoru (71 Bădoi) - Dică, Neaga (78 Zaharia). Antrenor: Gheorghe Hagi.
Zaglebie: Vaclavik - G. Bartczak, Stasiak, Arboleda, Gomes - Lobozinski, M. Bartczak, Iwanski, Golinski - Pietron, Chalbinski (58 Wlodarczyk - 72 Rui Miguel). Antrenor: Czeslaw Michniewicz.
Stadion: „Steaua”; Spectatori: 20.000; Arbitri: M. Clattenburg 6 - P. Sharp 6, R. West 6 (toti din Anglia)
Sursa: GSP & Stelisti

Niciun comentariu: