duminică, august 12, 2007

Steaua - Poli Iasi 1-0 Etapa 3 Liga 1In prima repriza, fazele de poarta n-au abundat, iar jocul stelistilor a fost previzibil, asa cum a apreciat si Gheorghe Hagi. Zaharia a trimis mingea putin pe langa poarta, in doua ocazii (min.17 si 24), pentru ca, in minutul 40, Branet sa scoata de la vinclu mingea expediata de Dica dintr-o lovitura libera de la 25 de metri. Portarul iesean avea sa intervina in extremis si in ultimul minut, atunci cand a respins, de langa bara, balonul trimis de Dica, din voleu, dupa o centrare a lui Nesu. De partea cealalta, moldovenii au incercat sa dea lovitura prin Sfarlea, dintr-o lovitura libera de la 30 de metri (minutul 20), dar mingea a lovit transversala.
La reluare, Iasiul a pus probleme in atac intr-o singura faza, in minutul 67, atunci cand Zapata a iesit oportun, la marginea careului, si l-a blocat, printr-un plonjon excelent, pe Palimaru. In rest, oaspetii au tras cu dintii sa scape cu fata curata din avalansa de actiuni ofensive ale Stelei. Plesan, aflat la meciul sau de debut pentru Steaua, a fost blocat de Branet (48), iar apoi a trimis, in doua randuri, putin pe langa poarta (53 si 61). Au fost momentele care au anuntat reusita Stelei, semnata Bicfalvi, in minutul 79. Acesta a prins un sut senzational de la 30 de metri si mingea s-a dus glont, sub transversala.
Descatusati, stelistii au jucat pe final la spectacol. Zaharia, Dica sau Nicolita puteau sa mai marcheze, dar Branet, care a facut, probabil, unul dintre cele mai bune meciuri ale carierei, a intervenit salvator.

STEAUA-POLI IASI 1-0
Marcator:
Bicfalvi 79.
Steaua:
Zapata - Badoi (Bicfalvi 66), Radoi (cpt.), I. Rada, Nesu - Nicolita, Plesan, Ov. Petre (Croitoru 46), Neaga (Lovin 46) - N. Dica, D. Zaharia. Antrenor: Gheorghe Hagi.
Poli Iasi:
Branet - Homei, Onut (cpt.), Ad. Ilie - Mijin, Sfirlea, Naidin, Cr. Munteanu, Milea (Palimaru 32), Silvasan (Cernoch 84) - Bilba (Paruolo 72). Antrenor: Ionut Popa.
Stadion:
Steaua, Spectatori: 10.000, Arbitri: Cristian Balaj (Baia Mare) - Aurel Negoita (Braila), Eduard Cringasu (Ploiesti)
Sursa: Steaua.FC

Niciun comentariu: