luni, august 20, 2007

CFR Cluj-Steaua 0-0 Etapa 4 Liga 1



Meciul a inceput foarte prost pentru Steaua, Gica Hagi fiind nevoit sa il schimbe, in minutul 7, pe Plesan cu Bicfalvi, dupa ce fostul timisorean s-a resimtit in urma unui contact cu Semedo.
In minutul 30, Plesan a fost transportat cu ambulanta la spital, el fiind nevoit sa astepte inca 25 de minute pentru ca o alta masina a Salvarii sa ajunga la stadionul Dr. Constantin Radulescu. Un prim diagnostic este acela de fractura de peroneu si, in caz ca va fi confirmat, jucatorul ar putea fi indisponibil cel putin trei luni.
In minutul 12, Didi a zburdat printre Rada si Goian, ultimul punand mana pe brazilian si fiind eliminat, pe buna dreptate, de centralul partidei, Augustus Constantin.
La un sfert de ora de la startul partidei, Dica ratat ocazia primei reprize, trimitand cu capul in bratele lui Stancioiu, iesit in intampinare. Mingea a fost respinsa in ghetele lui Bicfalvi, romano-suedezul ratand sutul spre poarta parasita de goalkeperul clujean.
Dupa eliminarea lui Goian, ardelenii au dominat steril atacand previzibil poarta lui Zapata aparat de ghiulele lui Trica si de sprinturile lui Semedo de catre linia defensiva, care a functionat perfect. Singura ocazie notabila a gadelor s-a consumat cu cinci minute de pauza, dar Sousa a reluat cu capul in bratele lui Robinson.
Ardelenii au inceput bine repriza secunda cu Didi la finalizare, brazilianul sutand pe centrul portii dupa ce, in prealabil, dejucase iesirea la offside a stelistilor. Zece minute mai tarziu, Sousa a avut golul pe crestetul capului, insa a trimis pe langa buturile portii.

In minutul 71, Semedo l-a pierdut in urma pe Nesu, acesta din agatandu-l in careu pe ceferist si obligandu-l astfel pe Eduard Dumitrescu sa ii semnaleze lui Augustus Constantin penalty-ul. Trica a batut plasat, dar Zapata a facut o parada senzationala si a scos, salvand-o pe Steaua de prima infrangere in Liga 1.
Cu zece minute inainte de final, Banel a sutat spectaculos din afara careului, insa putin peste transversala lui Stancioiu.

CFR CLUJ-STEAUA 0-0
CFR:
Stancioiu - Tony, Cadu, Galiassi, Panin - Leao (Fabbiani 60), Dani, Semedo, Trica (Minteuan 81) - Culio (M. Jose 76), Didi. Antrenor: Ioan Andone.
Steaua: Zapata - Golanski (Badoi 57), D. Goian, Rada, Nesu - Nicolita, M. Radoi, Lovin, Plesan (Bicfalvi 2) - Neaga (D. Zaharia 74), N. Dica. Antrenor: Gheorghe Hagi.
Cartonas rosu: D. Goian 12.
Stadion: "Dr. Constantin Radulescu", Spectatori: 15.000, Arbitri: Augustus Constantin (Rm. Vilcea) - Eduard Dumitrescu (Pitesti), Ioan Onicas (Zalau).
Sursa: Fanatik & Onlinesport

Niciun comentariu: