joi, iulie 19, 2007

Steaua - Willem Tilburg 1-1 Amical

Aseară, roş-albaştrii au disputat ultimul amical, la Tilburg, contra echipei locale, locul 15 în ultimul sezon al campionatului batav. Hagi a folosit o echipă formată în majoritate din rezerve, iar în centrul defensivei a folosit un cuplu inedit, Golanski - Baciu. Iar prima repriză a steliştilor a fost una foarte slabă, cu o singură umbră de ocazie, şutul lui Boştină fiind prins de portar. În schimb, olandezii au avut o bară şi au şi punctat prin Newedal, care, nemarcat, a înscris din careul mic.



După pauză, "Regele" a făcut cîteva schimbări, iar roş-albaştrii au început să joace fotbal. Acţiunile lui Croitoru şi Ochiroşii pe cele două benzi i-au pus în mare dificultate pe fundaşii celor de la Willem, iar Neaga, Bicfalvi şi Croitoru au fost aproape de 1-1, de fiecare dată opunîndu-se goalkeeper-ul olandezilor.
Egalarea a venit spre final:
Neaga a scăpat singur cu portarul, acesta a respins şutul atacantului, iar Neşu a împins mingea în plasă. În ultimul minut, Croitoru a fost la un pas de golul victoriei, dar şutul său din unghi a trecut milimetric pe lîngă bară. Steaua revine azi în ţară, iar mîine seară, la ora 20:30, are meciul de prezentare cu Charleroi, în Ghencea.

STEAUA - WILLEM TILBURG 1-1

Marcatori: Neşu (80) / Newedal (26)
Steaua: Vîtcă - P. Marin (59 Emeghara), Golanski (38 Bicfalvi), E. Baciu, Neşu - Bădoi (59 Ochiroşii), Lovin (78 Al. Iacob), Boştină, G. Coman (46 Croitoru) - Guriţă (46 N. Dică) - V. Iacob (46 Neaga)
Sursa: GSP

Niciun comentariu: