joi, iulie 05, 2007

Steaua - SV Ried 2-3 Amical

Începutul meciului a aparţinut Stelei, însă Bădoi n-a ajuns la o centrare a lui Neaga (4), după care Rică a şutat slab dintr-o poziţie ideală (16). Deşi destul de prezent în joc, Rică a părut nefamiliarizat cu rolul de mijlocaş stînga, de multe ori ajungînd în centrul atacului. "Rică, tu eşti mijlocaş, stai în bandă, n-ai ce căuta acolo!", i-a reproşat şi Hagi. Cu toate astea, cea mai mare ocazie a Stelei l-a avut în prim-plan tot pe el. Neaga a pasat în lateral la Dică, dar piteşteanul a ratat trăgînd peste (22).
Steaua şi-a lăsat apoi la vedere slăbiciunile din apărare. Mai întîi, Cernea a luat un gol pe colţul scurt, deviindu-şi mingea în poartă (33). Apoi, defensiva a cedat şi pe partea cealaltă, pe dreapta, iar şutul lui Djokici nu i-a lăsat şanse portarului. "Fricoşilor, de ce jucaţi cu teamă?", le-a strigat Hagi de pe margine elevilor săi.

Repriza a doua n-a adus nimic nou în jocul Stelei. Şi Bădoi s-a mai stins, deşi el a reuşit în 62 de minute, cît a jucat, 5 centrări bune şi 6 încercări. Centrul apărării, cuplul Ovidiu Petre - Baciu, s-a mai clătinat de două ori, însă o dată a scos providenţial Cernea (52), după care s-a opus bara (61). "Intră, Mirele, şi aşază-i în teren!", i-a zis Hagi lui Rădoi, după care l-a aruncat pe teren. Alături de el şi pe Guriţă, al cărui simţ al porţii s-a văzut peste doar 6 minute, cînd a marcat cu capul din cornerul lui Coman. Croitoru a egalat din centrarea lui Ochiroşii, dar la faza imediat următoare s-a făcut 3-2. Fiecare echipă a mai avut cîte o bară, Steaua prin Bicfalvi, dar scorul a rămas neschimbat, aducînd al doilea eşec din tot atîtea meciuri pentru Steaua cu Hagi pe banca.
Sursa: GSP

Niciun comentariu: