duminică, iulie 15, 2007

Steaua - Litex Loveci 0-0 Amical

Roş-albaştrii au fost mult mai exacţi în apărare şi au încercat să joace pe contraatac, dar nu au reuşit să marcheze. Gică Hagi a ales să evolueze împotriva bulgarilor de la Litex Loveci cu jucători care au jucat mai puţin în partida cu GKS Belchatov (2-2). Din echipa cu care a abordat primul meci din stagiul olandez s-au mai regăsit printre titulari doar Petre Marin, Bădoi şi Ovidiu Petre. "Regele" a ales o aşezare 4-4-1-1 cu Guriţă mijlocaş stînga şi Marius Croitoru în spatele sîngurului vîrf împins, Victoraş Iacob.
Steliştii au dominat prima parte a meciului, dar ocaziile au întîrziat să apară. Singurul moment în care roş-albaştrii au fost foarte aproape să marcheze a fost atunci cînd Guriţă a şutat din unghi milimetric pe lîngă poarta bulgarilor (41). Vîtcă s-a remarcat apoi la şutul extrem de puternic al unui jucător bulgar, care a expediat balonul spre vinclu (44).

După 10 minute din mitanul secund, Hagi a introdus pe teren piesele grele. Imediat, o combinaţe Neaga-Dică l-a lăsat pe ultimul în poziţie ideală, dar Dicanio a ratat din 10 metri. Pasele au mers aproape perfect, iar Neaga (70) a ratat de puţin centrarea perfectă a lui Croitoru. Reintrat după accidentarea la coapsă, Bănel Nicoliţă (80) a izbutit faza meciului, semifoarfecă după o centrare de manual a lui Gabi Boştină.
Acelaşi Nicoliţă a trecut pe lîngă gol în minutul 81, cînd şutul său l-a pus la grea încercare pe portarul bulgar. Scăpat singur, Neaga (83) nu a reuşit să ajungă la balon şi i-a permis goalkeeperului advers să reţină mingea. Încă o remiză pentru Hagi, care a rămas cu un singur succes în amicale de cînd a preluat Steaua.

Steaua - Litex Loveci (Bulgaria) 0-0
Steaua:
Vîtcă - P. Marin (Golanski, 55), Ov. Petre (Goian, 65), E. Baciu (Ochiroşii, 85), Neşu (Emeghara, 55) - Bădoi (N. Dică, 55), Lovin (M. Rădoi, 42), G. Coman (Bicfalvi, 65), Guriţă (Boştină, 55) - M. Croitoru (Nicoliţă, 75) - V. Iacob (Neaga, 55).
Antrenor: Gheorghe Hagi.
Sursa: GSP

Niciun comentariu: