luni, iulie 16, 2007

Debut fericit pentru Golanski

Golanski a făcut o partidă excelentă la primul său meci în tricoul roş-albaştrilor.
Sosit în urmă cu o săptămînă de la formaţia Korona Kielce, Pawel Golanski s-a antrenat separat în primele două zile ale cantonamentului din Olanda. Întrucît era în urmă cu pregătirea, a fost luat în primire de preparatorul Giani Melchiore şi de secundul Mihai Teja, care l-au supus unor serii de teste fizice.
Dacă în partida cu Belchatow (2-2), Hagi nu l-a folosit nici un minut, sîmbătă după-amiză, contra lui Levski (0-0), polonezul a intrat după 20 de minute din a doua repriză, înlocuindu-l pe banda dreaptă pe Petre Marin. Golanski a prins imediat ritmul echipei şi a început şarjele ofensive. A evoluat cu determinare, cîştigînd toate duelurile aeriene în care s-a implicat, şi şi-a servit colegii cu centrări sigure şi precise.
"Pe Golanski îl ştiu de mai mult timp. Abia a venit din vacanţă şi mai are mult de muncă pentru a fi într-o formă fizică optimă, care să-i permită să joace la capacitate maximă. Cred că peste două-trei săptămîni va fi apt sută la sută. Important e că s-a integrat în echipă", l-a lăudat "Regele" la finalul amicalului cu bulgarii. Ieri dimineaţă, Pawel nu a ieşit la antrenament, ci a făcut refacere alături de ceilalţi coechipieri care au fost pe teren cu Litex.
Sursa: GSP

Niciun comentariu: