vineri, iunie 08, 2007

Steaua a împlinit 60 de ani

Gloriile roş-albastre au sărbătorit ieri 6 decenii de la înfiinţarea clubului. "7 iunie 1947 - 7 iunie 2007, 60 de ani de istorie", acesta a fost titlul sărbătorii organizate ieri de Steaua. În lipsa celor mai galonate nume din existenţa echipei, Marius Lăcătuş, ca jucător, şi Emeric Ienei, ca antrenor, au fost prezenţi 7 foşti şi actuali stelişti, care au reprezentat toate generaţiile din 1947 şi pînă astăzi.
Cu această ocazie, preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a spus la Ştirile Sportive ale Antenei 1 că "în locul în care am desfăşurat această sărbătoare vom amenaja muzeul clubului". Fiecare dintre cei 7 invitaţi a donat cîte ceva muzeului. Ilie Savu a adus placheta meciului Arsenal Londra - CCA, din 1956, Gheorghe Constantin şi Sătmăreanu au donat poze din meciuri cu Valencia şi Bayern Munchen, Duckadam a oferit ghetele de antrenament, Rădoi a dat încălţările cu care a jucat în meciul Steaua - Lens 4-0, iar juniorul Andrei David a adus mingea din meciul Steaua - Real Madrid 1-4.

Steaua de ieri şi de azi, de la stînga la dreapta: Ilie Savu (87 de ani), Gheorghe Constantin (74), Lajos Sătmăreanu (63), Ştefan Sameş(55), Valeriu Argăseală (51), Helmuth Duckadam (48), Mirel Rădoi (27) şi juniorul Andrei David (15).
Sursa: GSP

Niciun comentariu: