vineri, iunie 08, 2007

Primul antrenament pentru Sorin Ghionea

Sorin Ghionea a făcut ieri antrenament pe terenul mare din Ghencea, la aproape 4 luni de la accidentarea la genunchiul stîng. După 102 zile departe de gazon, atît cît a trecut din momentul în care s-a accidentat grav la genunchiul stîng, Ghionea a revenit ieri pe teren. El a primit acceptul medicilor de a începe alergările şi a ieşit pe gazonul terenului mare din Ghencea. Doctorul echipei, Radu Paligora, l-a supravegheat de pe margine, Ghionea executînd mai multe ture de teren, însă nu într-un ritm foarte alert, el aflîndu-se încă în perioada de tratament.
Fundaşul a suferit o entorsă la genunchiul stîng pe 25 februarie, în timpul meciului Steaua - UTA 0-0, accidentare care i s-a agravat ulterior şi a fost nevoit să suporte o intervenţie chirurgicală la o clinică din Roma la începutul lui aprilie. De atunci a început refacerea. La început, a efectuat doar masaje şi bazin, iar de ieri a reluat şi alergările pe teren cu iarbă naturală.
Ghionea a primit asigurări din partea staffului medical că se va putea antrena normal în perioada de pregătire şi că nu va rata stagiile din Austria şi Mierlo, astfel că va fi apt sută la sută la ora primului meci oficial al Stelei, pe 28 iulie, în prima etapă a Ligii I.
Sursa: GSP

Niciun comentariu: