luni, iunie 18, 2007

Oli show


La primul antrenament al stagiului de pregătire din Spania, de sîmbătă, steliştii au făcut doar alergare şi, la sfîrşit, un joc şcoală. Ieri, Cosmin Olăroiu a schimbat registrul. Dică şi compania au făcut obişnuita încălzire, timp de 15 minute, lotul a fost împărţit în două şi a lucrat un exerciţiu de finalizare care i-a întins destul de tare.
Oli a urmărit cu atenţie grupele care lucrau şi îşi încuraja jucătorii sau îi certa pentru că tratau cu superficialitate fazele. "Bravo, Dicanio!", "Ochiroşii, atacă colţul scurt!", "Victoraş, dă din prima!", striga Oli la elevii săi. Apoi, pe final, tehnicianul a comandat un joc pe o jumătate de teren, la care s-au băgat şi el, şi Adrian Ilie. Antrenorul vicecampioanei a impresionat prin determinarea cu care intra la minge, făcînd cîteva "victime" printre fotbalişti. Apoi, nu l-a menajat nici pe managerul Adrian Ilie, la care "s-a dat" fără jenă.

"Oli bagă materiale ca de obicei. Ne-am obişnuit cu el", a spus Dică la sfîrşitul jocului. Meciul a fost arbitrat de secundul Dumitru Bolborea, iar tuşieri au fost team-managerul Marius Ianuli şi celălalt secund, Cătălin Necula. Olăroiu a protestat vehement la deciziile arbitrului şi chiar l-a ameninţat pe acesta: "Mitică, de mîine stai la hotel, ca să nu ne mai arbitrezi, pentru că ne faci varză!". Partida a fost pierdută de echipa lui Oli, care a promis că azi îşi va lua revanşa.
Sursa: GSP

Niciun comentariu: