duminică, iulie 01, 2007

Becali Show la antrenamentul Stelei

Apariţia lui Gigi Becali în cantonamentul Stelei de la Kaprun a mutat întreaga atenţie a presei dinspre echipă înspre patronul echipei, care a făcut un adevărat circ.


Mai întîi, la meciul amical de vineri seară, a apărut la stadion şi imediat şi-a cumpărat sandwichuri, pe care le-a mîncat pe gazon (foto sus). Apoi s-a dus în dreptul jucătorilor care se încălzeau, a cerut o minge şi a schimbat pase cu Paraschiv şi Ochiroşii. În timpul meciului, Becali a strigat către Neaga, înainte de o lovitură liberă. "Să dai la poartă şi să dai gol!", i-a zis Gigi, însă Rică a pasat la un coechipier. "Ce faci, Rică, nu asculţi ce zice patronul?", a continuat Gigi spre amuzamentul românilor din tribună.

Ieri, a fost din nou în prim-plan. A venit la terenul de antrenament pe bicicletă. A intrat direct pe teren, a cerut o minge şi a început să facă duble. "Ia uite aici ce ştie să facă patronul Stelei, nu ca Borcea ăla, care e antitalent", spunea Gigi rîzînd. Apoi, deşi echipa se antrena pe acelaşi teren, Becali a dat drumul unui meci 4 contra 4, în joc prinzîndu-i şi pe Virgil Becali, Teia Sponte, Valeriu Argăseală şi Viorel Hrebenciuc, ultimul în pantaloni de stofă, cămaşă şi pantofi. Pe margine a rămas doar Viorel Păunescu, care, în ciuda insistenţelor lui Gigi, nu a vrut să joace.

Becali a făcut deliciul spectatorilor, el jucînd aproape tot meciul cu mîinile în şold, chiar şi atunci cînd avea mingea la picior! Primul gol l-a reuşit chiar Gigi, cu largul concurs al portarului de ocazie Virgil, acesta lăsîndu-şi vărul să marcheze, pentru ca apoi să aplaude reuşita. Hagi a întrerupt brusc meciul organizat ad-hoc. "Haide, gata, ieşiţi de acolo, că sîntem la antrenament!", le-a strigat Gică pe un ton ridicat. Becali s-a conformat, s-a dus pe margine şi s-a întins pe jos, cerînd o sticlă de Gatorade. El a urmărit apoi toată şedinţa de pregătire tolănit pe iarbă.
Sursa: GSP

Niciun comentariu: