miercuri, mai 02, 2007

Steaua-Otelul 3-0 Etapa 29 Liga 1

Steaua a reusit sa treaca peste socul plecarii lui Mihai Stoica, învingând chiar echipa care l-a lansat în fotbal pe fostul manager.Stapâni pe situatie înca de la început, elevii lui Olaroiu si-au creat cu usurinta faze de poarta, întrecându-se însa rând pe rând în ratari. In minutul 8, Croitoru si-a încercat tirul din interiorul careului, dar balonul s-a scurs pe lânga poarta lui Vâtca, pentru ca sapte minute mai târziu Vali Badea sa reia putin peste poarta, de lânga un Sergiu Costin ramas fara replica. Tot Badea a mai avut golul în bocanc si în minutul 19, dar solutia aleasa n-a fost nici acum cea mai inspirata. Amintindu-si probabil ca i-au batut în tur si ca au fost la un pas sa-i elimine pe ros-albastri din Cupa, "otelarii" au început sa joace curajos, iar dupa numai câteva minute Daniel Stan s-a trezit singur cu Cernea, dar a tras alaturi.
Cum în fotbal ocaziile se razbuna, Vali Badea nu l-a mai iertat pe Vâtca si în minutul 40. Atacantul a profitat de lipsa de experienta a tânarului Sârghi, cel care l-a lasat pe banca în ultimele meciuri pe fostul capitan din Ghencea, Baciu, si a marcat cu un sut plasat din sapte metri.La reluare, a venit rândul lui Victoras Iacob sa iasa la rampa împotriva echipei al carei tricou l-a îmbracat acum câteva sezoane, el înscriind în urma unei lovituri libere batute de Croitoru. Acesta din urma a avut din nou o evolutie buna si pare sa-l fi scos din carti, deocamdata, pe Elton, brazilianul de buzunar al lui Stoica.
Grigoras a încercat sa impulsioneze atacul prin introducerea lui Tanase si a lui Boghiu, dar sansa nu le-a mai surâs galatenilor, cum s-a întâmplat în disputa din Cupa de la Constanta. In schimb, norocul a fost de partea lui Cernea, greseala acestuia de a scapa din mâna o minge expediata de Tanase ramânând fara urmari pe tabela. Finalul a fost al lui Ochirosii, care si-a mai adaugat un gol în palmares.

STEAUA-OTELUL 3-0
Marcatori: V. Badea (40), V. Iacob (50), Ochirosii (90·2)
STEAUA: Cernea- Nicolita, E. Baciu, D. Goian, P. Marin- M. Croitoru (88, Bostina), Lovin, S. Paraschiv, Cristocea (62, Ochirosii) - V. Iacob, V. Badea (79, Ov. Petre).
Antrenor: Cosmin Olaroiu.
OTELUL: Vatca- Gado, Nogo, Sarg, Giurgiu- J. Szekely, S. Costin (63, V. Tanase), G. Paraschiv (46, Cr. Craciun 4), Labukas (63, Boghiu)- D. Stan, E. Jula.
Antrenor: Petre Grigoras.
Stadion: „Steaua”; Spectatori: - ;Arbitri: Cr. Balaj- Z. Szekely, Tr. Marchis.
Sursa: Pro Sport

Niciun comentariu: