vineri, mai 18, 2007

Gigi scapa de oamenii lui Meme

Aducerea unor fotbalisti straini care nu au confirmat si i-au "usurat" conturile de câteva milioane de euro l-a facut pe Gigi Becali sa-si aminteasca de planul pe care a vrut tot timpul sa-l puna în aplicare.
Finantatorul Stelei vrea sa construiasca o echipa competitiva numai cu jucatori români, care sa se bata în Liga Campionilor cu marile puteri. Scapat de Mihai Stoica, cel care avea cu totul alte planuri si se opunea cu înversunare acestei idei, Becali a stabilit deja anumite sume pentru care este dispus sa se desparta de fotbalistii straini din lot. "Acum, ca vor veni Neaga si Gurita, vor fi multi atacanti în lot, iar eu vreau sa demonstrez ca pot sa ma bat în Liga Campionilor numai cu români. Cine îmi da jumatate din cât am dat pe Elton, poate sa-l ia. Iar pe Thereau, cu 1,5 milioane îl dau în secunda doi!", a spus Gigi.


Pe lânga acestia, si alti jucatori adusi în mandatul lui Meme sunt pe picior de plecare. Bostina, Baciu, Lovin, Gigel Coman, Stancu, Iacob sau Cernea sunt de vânzare, semn ca Gigi Becali doreste sa se descotoroseasca de fotbalistii transferati în Ghencea de fostul manager general, temându-se eventual de influenta pe care Meme ar putea sa o aiba în continuare asupra acestora.
Sursa: Pro Sport

Niciun comentariu: