joi, aprilie 05, 2007

Mirel joacă

Deşi a suferit o entorsă la glezna stîngă în timpul meciului cu Rapid şi nu s-a antrenat deloc pînă azi, Rădoi nu acceptă să absenteze împotriva lui Dinamo. Principala preocupare a staff-ului medical al Stelei în aceste zile este recuperarea rapidă a lui Rădoi. Obiectivul este ca Mirel să fie apt de joc la ora marelui derby cu Dinamo, programat sîmbătă seara în Ghencea de la 19:00. Căpitanul a suferit în prima repriză a meciului cu Rapid o entorsă la glezna stîngă şi, deşi sfatul medicilor şi al lui Oli a fost să iasă de pe teren, el a continuat pînă la final.
După joc a părăsit stadionul şchiopătînd, acuzînd dureri mari. Luni, cînd toată echipa a făcut refacere, el a început tratamentul la gleznă, acelaşi lucru făcîndu-l şi marţi, cînd colegii săi au ieşit pe terenul de antrenament. Nici ieri nu s-a pregătit cu mingea, însă şedinţele prelungite de masaj cu gheaţă şi antiinflamatoare au dat roade, el simţindu-se mult mai bine.
În plus, Rădoi i-a anunţat deja pe antrenori că va intra pe teren în orice situaţie. "Acestea sînt meciurile în care trebuie să strîngi din dinţi, să uiţi de durere şi să te sacrifici. Dacă nu joci cu Dinamo, cu Rapid, atunci cînd joci? Deci, sîmbătă sînt pe teren din primul minut", a zis Rădoi, cel care într-un interviu oferit anul trecut în Gazetă a dezvăluit care este principala lui calitate: "Ambiţia".

-15 derby-uri Steaua - Dinamo, în toate competiţiile, a bifat Rădoi, ratînd doar 3 astfel de dispute din vara lui 2000 şi pînă acum

-4 trofee a cîştigat Mirel cu Steaua: 3 titluri de campion (2001, 2005 şi 2006) şi o Supercupă a României (2002), fiind, alături de Paraschiv, cel mai titrat jucător din actualul lot
Sursa: GSP

Niciun comentariu: