joi, aprilie 05, 2007

Apelul lui Goian a fost respins

Comisia de Apel a FRF a respins, joi, memoriul înaintat de FC Steaua prin care se cerea anularea cartonaşului galben primit de fundaşul Dorin Goian, astfel că acesta nu va putea evolua în derbiul cu Dinamo, programat, sâmbătă, în cadrul etapei a XXV-a a Ligii I.
Directorul executiv al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat că membrii Comisiei nu i-au oferit nicio explicaţie pentru respingerea apelului.
"Ne-au respins apelul, dar motivarea a fost mai greu să ne-o dea pentru că nici ei nu aveau. Toate argumentele erau în favoarea noastră şi nu aveau nici un motiv să ne respingă apelul. Cred că sunt motive de altă natură pe care eu nu le ştiu, ci doar le bănuiesc. Facem regulamente, le învăţăm, ne pregătim zile şi nopţi ca să ne susţinem cazul şi ei ne resping pentru că aşa vor", a spus Aregăseală.
Goian a primit cartonaşul galben în meciul cu Rapid, disputat duminică, acesta fiind al patrulea cartonaş galben din acest sezon, astfel că jucătorul nu poate evolua în partida cu Dinamo, programată sâmbătă, în cadrul etapei a XXV-a a Ligii I.
Sursa: Pro Sport

Niciun comentariu: