joi, aprilie 19, 2007

Incidente grave la sfârşitul meciuluiMeciul s-a terminat cu incidente între jandarmi, suporterii rapidişti şi cei stelişti.
Finalul meciului a incendiat atmosfera în tribune. Iritaţi de faptul că fotbaliştii de la Poli Timişoara i-au salutat ironic, suporterii Stelei au început să rupă scaunele din sectorul în care se aflau şi să le arunce pe teren. Violenţele au degenerat în momentul în care cîteva zeci de fani rapidişti din galeria Timişoarei au pătruns pe gazon pentru a se răfui cu rivalii din Ghencea. Jandarmii au intervenit în forţă şi au folosit bastoanele pentru a restabili ordinea.


Spiritele s-au inflamat şi mai rău cînd un fan stelist a pătruns pe gazon, şi-a dat jos pantaloni şi a făcut semne obscene înspre galeria rapidisto-timişoreană. Gestul ultrasului roş-albastru i-a provocat rău pe rivali, care au fost stăpîniţi cu greu de forţele de ordine să vină peste suporterii stelişti şi să se încaiere. Jandarmii nu l-au reţinut pe ultrasul pătruns pe teren, ci l-au lăsat liber după ce a fost dus înapoi în galerie.
Sursa: GSP

Niciun comentariu: