miercuri, aprilie 18, 2007

Iacob, liber pentru un milion de euro

Victoras Iacob (foto) pare sa nu mai aiba un viitor la clubul din bulevardul Ghencea, dupa sezonul slab cauzat si de accidentarea suferita în meciul cu Craiova, din vara anului trecut.
De altfel, de la revenirea sa pe gazon, a pierdut lupta pentru titularizare în dauna lui Cyril Thereau si a lui Vali Badea, iar în putinele aparitii a dezamagit cu regularitate, ultima oara la Bistrita, când a fost înlocuit la pauza. Un motiv ar fi si racirea relatiilor sale cu antrenorul Cosmin Olaroiu, care nu l-a fortat si nu a tras de el pentru a-l ajuta sa ajunga la forma de dinaintea accidentarii, folosindu-l putin sau deloc. Acest lucru a iesit în evidenta în meciul cu FC Arges, jucat la Craiova, când în momentul înlocuirii sale Iacob a plecat nervos spre vestiare, evitând sa dea mâna cu cineva din staff-ul tehnic.

Agentul de jucatori Dumitru Tudor a confirmat ca a purtat acum o saptamâna o discutie cu Gigi Becali, în care finantatorul Stelei i-a transmis ca este dispus sa se desparta la vara de atacantul sau pentru un milion de euro. "Eu am vorbit si cu Victoras, dar si cu Gigi Becali, iar dânsul mi-a comunicat ca, daca va obtine un milion de euro pe el, îl lasa sa plece", a declarat Dumitru Tudor. Atacantul Stelei a avut oferte de la Rosenborg, Bordeaux si Valerenga, iar discutiile s-ar putea relua în aceasta vara.

Sursa: Pro Sport

Niciun comentariu: