miercuri, aprilie 18, 2007

"E meciul de adio"

Olăroiu şi-a anunţat aseară colaboratorii că va renunţa la funcţie după meciul de azi cu Poli Timişoara, indiferent de rezultatul final. Chiar dacă Gigi Becali a declarat după infrăngerea cu Gloria Bistriţa că "nu se pune problema să-l dau afară pe Olăroiu pînă la vară", cel mai probabil Steaua va rămîne fără antrenor principal încă de astăzi. Aseară, după antrenamentul pe care steliştii l-au susţinut în Ghencea, Olăroiu şi-a strîns colaboratorii şi le-a mărturisit că va renunţa la funcţie indiferent de deznodămîntul din partida cu trupa de pe Bega. "Nu mai pot, nu mai rezist! Gigi se bagă deja prea mult peste mine şi una discutam intre patru ochi şi cu totul altceva zice el la televizor. Meciul cu Poli va fi ultimul al meu pe bancă! Îmi pare at de rău, însă acest lucru simt acum", le-a spus Olăroiu celor din staff-ul său, înainte de a părăsi cantonamentul pentru a-şi petrece noaptea acasă.
De altfel, Oli s-a prezentat la antrenamentul de ieri al campioanei şi a stat retras pe întreaga durată a şedinţei de pregătire, urmărind în tăcere cum Rădoi, Vali Badea sau Nicoliţă exersau schemele comandate de secunzii săi. S-a implicat rar, dînd ceva indicaţii, însă părea pierdut şi cu gîndul departe.
Chiar dacă a părut dărîmat de atacurile repetate ale lui Gigi Becali şi s-a resemnat cu gîndul că va pleca după meciul de diseară, Olăroiu îşi va conduce echipa de pe bancă împotriva timişorenilor şi speră ca Steaua să se califice în finală.

Ce a reuşit Oli la Steaua
-a jucat o semifinală de Cupa UEFA în sezonul 2004-2005, unde a pierdut în faţa lui Middlesbrough
-a cigat titlul în vara trecută, după ce preluase echipa de pe locul 2 la finalul turului
-a calificat echipa în grupele Champions League
-a obţinut 5 puncte într-o grupă cu Real Madrid, Lyon şi Dinamo Kiev, terminînd pe locul 3 şi calificîndu-se în primăvara europeană

Ce n-a reuşit Oli la Steaua
-a ratat calificarea în finala Cupei UEFA după ce a condus cu 2-0 în deplasarea de la Middlesbrough
-nu a eliminat pe Sevilla în "16-imie" Cupei UEFA
-este abia pe locul 4 în campionat cu 8 etape înainte de final, avînd şanse mici de a mai pridne un loc de Liga Campionilor
Sursa: GSP

Niciun comentariu: