duminică, aprilie 15, 2007

Gloria Bistrita-Steaua 2-0 Etapa 26 Liga 1


Jucătorii Stelei nu joacă fotbal. Rădoi şi compania levitează pe centrele de greutate ale discursului bombastic marca MM. Singurul care ar putea concepe o galaxie din lufturile lui Iacob şi Badea sau din visarea lui Andrey. La Bistriţa, vampirii lui Sabău au evaluat corect trupa lui Oli. "Moţul" a improvizat cu Dan Matei pe stînga şi cu Abrudan la închidere, lăsîndu-l pe Zaharia singur în avanposturi. Suficient pentru ca tandemul Goian - Baciu să se surpe ca Turnurile Gemene.
Olăroiu a mizat pe ruperile de ritm ale lui Elton,
dar hobbitul n-a fost ieri stăpînul inelelor. Iacob (29) a ratat incredibil din 7 metri, după o bîlbîială a lui Barras, şutînd în peluza stelistă, iar vampirii bistriţeni au înţeles că oamenii lui Oli poartă semnele damnării. Damian a centrat perfect de pe dreapta şi matadorul Zaharia i-a luat faţa lui Stancu şi s-a înălţat la 11 metri de poartă pentru o lovitură de cap care s-a dus în vinclul porţii lui Andrey (31). În prelungirile reprizei, Stancu l-a găsit pe Badea în careu, dar execuţia atacantului a fost penibilă.

În a doua parte, Olăroiu a pariat pe Ochiroşii, dar puştiu-minune poate îndupleca doar cerul din Giuleşti. Cursele acestuia s-au lovit de fiecare dată de barajul bistriţean. Badea (53) a reluat cu capul după o centrare a lui Petre Marin, însă omul-elastic, Albuţ, a respins în corner. Gabi Mureşan, fundaşul care înscrie goluri la fel de spectaculoase ca şi cele în propria poartă, a prins un şut teribil de la 30 de metri, brazilianul Andrey scoţînd de sub bară. Cu 9 minute înainte de final, Andrey n-a mai dezamorsat o nouă bombă a fundaşului dorit de Dinamo. Goalkeeperul a respins în faţă şi Abrudan, atent, a îngropat Steaua (81). Paraschiv (84) a luftat şi el în final, iar Steaua a pierdut pulsul Clujului.

GLORIA - STEAUA 2-0

Marcatori: D. Zaharia (32), Abrudan (80)
GLORIA: Albut- R. Damian, Barras, G. Muresan, D. Matei- Predescu (66, Bad), Abrudan, R. Marginean, Nalati (90·2 M. Soare), S. Costea (60, D. Roman)- D. Zaharia.
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau.
STEAUA: Andrey- S. Stancu (72, M. Croitoru), D. Goian, E. Baciu (78, Bostina), P. Marin- Nicolita, M. Radoi, S. Paraschiv, Elton- V. Iacob (46, Ochirosii), V. Badea.
Antrenor: Cosmin Olaroiu.
Stadion: „Gloria”; Spectatori: 12.000; Arbitri: S. Coltescu- M. Savaniu, N. Meghesan.
Sursa: GSP

Niciun comentariu: