vineri, aprilie 27, 2007

CFR Cluj-Steaua 1-2 Etapa 28 liga1



De la Cluj, drumul spre Ligă s-a măsurat pe calea ferată. Ieri însă, terasamentul s-a rupt şi locomotiva a rămas înţepenită.
Clujul şi-a pierdut alura de TGV, plecînd lent, ca un mărfar. Iar Steaua a înviat, sub ploaia care a lovit în rafale arena, a cuplat treapta potrivită şi-a trecut peste CFR. Dar fără pretenţii de supersonic. Semedo, liber în careu, a tras slab din 12 metri (3), după care campioana a venit la manete. Badea a şutat peste din 10 metri (8), iar Cristocea a fost blocat în ultima clipă de Coroian (12), înainte ca Rădoi să-l încerce pe Stăncioiu, plasat, din 28 de metri (17).

Jula l-a rupt pe Thereau, iar Iacob a intrat în teren cu golul: genunchi din 4 metri, din mijlocul unei apărări adormite (31). A fost golul care i-a adus Stelei adierea Ligii, aer în piept pentru repriza secundă. Cînd Clujul a lăsat impresia că poate să revină. Surdu, lansat pe stînga, a scuturat plasa laterală, dar Steaua a replicat. Nicoliţă a centrat impecabil, pe 10 metri, şi Goian a mărit avansul: 2-0.

Oli a zîmbit pe bancă, dar CFR n-a cedat. Semedo a zbughit-o printre Baciu şi Neşu, a lovit pe 6 metri, de unde Goian, în alunecare, a făcut 1-2. Primul şi singurul şut clujean pe spaţiul porţii lui Cernea!

Steaua a suferit pe final, cînd şi-a amintit de autobaza lui Cîrţu şi-a montat-o în faţa lui Cernea. Didy, cap peste (77), şi Manuel Jose, care n-a ajuns la o centrare în faţa porţii goale, n-au trecut de filtrul Goian - Baciu - Lovin. Steaua s-a lansat din nou spre Liga Campionilor, rupînd din diferenţa care o desparte de locul 2, încă al CFR-ului.


CFR CLUJ-STEAUA 1-2

Marcatori: D. Goian (73 - autogol) /V. Iacob (30), D. Goian (57)
CFR Cluj: Stancioiu- Tony, Jula, Sousa, Panin- Minteuan, Oliveira, Coroian (58, Manuel Jose) - Semedo, Anca (46, Didi), R. Surdu (71, Deac).
Antrenor: Cristiano Bergodi.
STEAUA: Cernea- P. Marin, D. Goian, M. Radoi (71, E. Baciu), Nesu- Nicolita, Lovin, Croitoru, Cristocea (56, S. Paraschiv) - V. Badea, Thereau (26, V. Iacob).
Antrenor: Cosmin Olaroiu.
Stadion:
„Dr. Constantin Radulescu” - Cluj; Spectatori: 10.000; Arbitri: P. Sippel- W. Hofmann, H. Sather (toti din Germania).
Sursa: GSP & Fanatik

Niciun comentariu: