marți, martie 06, 2007

FC Vaslui-Steaua 1-0 Etapa 21 Liga 1



Steaua se afla in criza profunda! Gruparea din Ghencea n-a cunoscut gustul victoriei in niciunul dintre meciurile din 2007. Dupa 0-2 si 0-1 cu FC Sevilla, in Cupa UEFA, "ros-albastrii" nu s-au descurcat nici pe plan intern. 0-0 cu UTA, calificare cu emotii, dupa loviturile de departajare, in Cupa Romaniei, in fata celor de la Otelul Galati si, ieri, "bomboana pe coliva": infrangere la Vaslui, scor 0-1!
Criza profunda este redata cel mai fidel de scorurile inregistrate impotriva unor echipe care, cel putin teoretic, sunt inferioare stelistilor. Gruparea "ros-albastrilor" se afla la egalitate de puncte (40) cu Rapid si CFR Cluj, principalele adversare in lupta pentru locul al doilea. Situatia echipei lui Olaroiu este foarte dificila, fiindca intalnirile cu Rapid si CFR Cluj sunt programate in deplasare!
Meciul de ieri a fost adeseori anost, faulturile violente fiind mult mai numeroase decat fazele de poarta. Atacantul Razvan Neagu a dat lovitura de gratie in minutul 79. Evolutia generala a "ros-albastrilor" pe terenul unde anul trecut au luat campionatul dupa un meci cu cantec a fost slaba, ba chiar penibila in multe momente ale jocului.Steaua n-a mai invins pe nimeni din decembrie anul trecut, 3-1 acasa cu Poli Timisoara. In deplasare, "ros-albastrii" nu s-au mai impus de sase luni, de pe 9 septembrie 2006, 1-0 cu FC Arges.

FC VASLUI - STEAUA 1-0
Marcator: R. Neagu (79)
FC VASLUI: Haisan-B. Panait,Buhus,Andronic-Dobos (71, Buhaiescu ; 90·3, Moraru),Zmeu,Ljubinkovici,D. Sabou-Bukvici (46, R. Neagu),Temwanjera,Gheorghiu. Antrenor: Viorel Hizo.
STEAUA: Andrey-S. Stancu (84, M. Croitoru),D. Goian,M. Radoi,Nesu (48, Saban)-Nicolita,Lovin,S. Paraschiv (73, V. Iacob),Bostina-V. Badea,Thereau. Antrenor: Cosmin Olaroiu.
Stadion: "Municipal"; Spectatori: 10.000; Eliminat: Thereau (11); Arbitri: S. Coltescu-I. Popa,Ed. Dumitrescu.
Sursa: Fanatik & EVZ

Niciun comentariu: