marți, februarie 13, 2007

Salariu dublu

Cernea a semnat un nou contract cu roş-albaştrii valabil pînă în vara anului 2010. De la 40.000 de euro pe an la 80.000 de euro pe sezon. Aceasta este creşterea salarială de care va beneficia Cernea. Ieri, managerul general al roş-albaştrilor, MM Stoica, a anunţat înţelegerea cu portarul, scadentă în vară, a fost prelungită cu încă 3 ani. "Merita, după cum s-a pregătit şi cum a apărat în ultima vreme", a explicat oficialul din Ghencea.
Olăroiu l-a completat: "Cornel este un model pentru fiecare fotbalist. Chiar dacă nu a apărat atîta timp, el s-a antrenat foarte bine, iar în momentul în care a avut ocazia să apară în primul 11, a făcut-o foarte bine. Mulţi dintre jucătorii care sînt rezerve nu se mai antrenează la capacitate maximă, dar el a fost inversul acestora".
În noiembrie, după 0-1 la Madrid, cu Real, Cernea (31 de ani) anunţase că va pleca din Ghencea în această iarnă. El era atunci nemulţumit că şefii clubului nu i-au dat credit decît după ce gafele lui Carlos l-au enervat pe Gigi Becali, determinîndu-l pe patron să ceară scoaterea portughezului din primul 11.
Sursa: GSP

Niciun comentariu: