luni, februarie 19, 2007

Riscă suspendarea

Steaua e în pericol să nu poată disputa următorul meci din Europa în Ghencea după ce unul dintre asistenţi a fost lovit la meciul de joi de obiecte aruncate din tribună.
În minutul 40 al partidei cu Sevilla, tuşierul Voss a indicat henţ la portarul Cernea, care a ieşit cu mingea în afara careului, fază din care Sevilla a deschis scorul. Din acel moment, asistentul a devenit ţinta suporterilor stelişti. El a fost lovit cu un obiect aruncat din tribune, neamţul fiind nevoit să intre aproximativ trei metri în teren pentru a nu fi atins şi de alte lucruri aruncate pe gazon. Voss l-a chemat la el pe "centralul" Florian Meyer şi i-a povestit ce s-a întîmplat, acesta din urmă notînd la final în raport că unul din tuşierii săi a fost lovit de spectatori.
Imediat după acest incident, arbitrul l-a avertizat pe Rădoi, iar acesta a venit la banca de rezerve, unde i-a cerut lui MM Stoica să facă apel la spectatori să nu mai arunce cu obiecte în teren, în caz contrar partida putînd fi oprită.

"Nu am primit încă o copie a raportului de joc. În zilele următoare, cei de la UEFA ne vor înştiinţa oficial şi atunci vom şti mai multe"
"Arbitrii nu fac rapoartele la stadion, ci abia cînd ajung la hotel şi de aceea noi nu putem şti nimic legat de ceea ce scriu ei"-Valeriu Argăseală
Sursa: GSP

Niciun comentariu: