luni, februarie 19, 2007

Explozia lui Rădoi

Căpitanul Stelei s-a contrat cu Olăroiu şi cu MM Stoica pe seama noului sistem de joc al roş-albaştrilor.
Trei pase utile din 11 încercări. Atît a reuşit Rădoi joi seară, la 0-2 cu FC Sevilla. Plus că a pierdut 16 mingi. Iritat de prestaţia sa ştearsă şi de eşecul Stelei, căpitanul roş-albaştrilor le-a reproşat antrenorului Cosmin Olăroiu şi managerului general Mihai Stoica că echipa a fost dată peste cap din cauza schimbării sistemului de joc. "Faceţi ceva! Nu se poate să continuăm astfel. Sistemul ăsta mă pune într-o ipostază neobişnuită şi nu-mi convine să rîdă suporterii de mine", a răbufnit el după meci, spre miezul nopţii, într-o discuţie purtată la stadion.

Rădoi este nemulţumit că prin trecerea de la modulul 4-4-2 la cel 4-3-3, Olăroiu l-a distribuit pe Ovidiu Petre la închidere, în faţa fundaşilor centrali, iar pe el l-a deplasat într-o zonă lateral dreapta. În acea parte, căpitanul Stelei s-a simţit stingher şi a comis numeroase erori, fiind ironizat de spectatorii de la tribuna oficială: "Finule, ia măsuri că eşti cel mai slab de pe teren!".
Coincidenţă sau nu, în minutul 58, Olăroiu l-a scos din teren pe Ovidiu Petre pentru a-l replia pe Rădoi la închidere, postul care-i convine cel mai mult. MM Stoica a infirmat ieri tensiunile: "Mirel Rădoi nu a avut nici o discuţie cu Cosmin Olăroiu sau cu mine după meci. El a fost ales la controlul antidoping şi, cînd noi am plecat de la stadion, încă nu terminase testul".
Rădoi a jucat joi al 39-lea meci al său în cupele europene.
Sursa: GSP

Niciun comentariu: