vineri, februarie 16, 2007

Refacere-şoc

Discuţie Olăroiu - medicul Radu Paligora. Discuţie Oli - preparatorii fizici. Discuţie Olăroiu - Andrey. Toate acestea au avut loc ieri la prînz, cu aproximativ 8 ore înaintea fluierului de start. La finalul lor, tehnicianul campioanei l-a anunţat pe sud-american că va fi rezerva lui Cernea.
Hotărîrea lui Oli vine la 35 de zile din ziua în care Andrey a fost supus la Bologna unei intervenţii chirurgicale la meniscul genunchiului stîng. Imediat după operaţie, doctorul Marccaci a prezis: "Va reveni în maximum 7 săptămîni şi în minimum 4". Previziunea italianului s-a adeverit, după fix 5 săptămîni goalkeeper-ul fiind apt de joc.
Pentru a-l introduce în atmosfera echipei, dar şi pentru a se obişnui cu colegii săi, Olăroiu l-a folosit pe Andrey ca portar în una dintre echipe la toate jocurile şcoală făcute în această săptămînă, în ciuda faptului că brazilianul n-a mai jucat un meci de la începutul lui decembrie 2006. Motivul principal pentru care Olăroiu l-a trecut rezervă pe Andrey la meciul de aseară a fost că n-a dorit să rişte avînd ca alternativă a lui Cernea pe juniorul Cezar Lungu, născut în 1988.

-6 este numărul antrenamentelor efecutate de Andrey sub comanda lui Olăroiu.
-200 de mii de euro pe an este salariul lui Andrey în Ghencea.
Sursa: GSP

Niciun comentariu: