luni, decembrie 04, 2006

Steaua-Poli Timisoara 3-1 Etapa 18 Liga 1






Profitînd că jocul Stelei scîrţîia, băieţii lui Artimon au încercat să surprindă defensiva roş-albastră. Olah (9, 12) a executat două lovituri libere care l-au pus la grea încercare pe Cernea. Dar cam atît. A fost de ajuns ca Petre "Carlos" Marin să-şi facă o minge pe dreptul la 22 de metri. A urmat o torpilă care a înmuiat mănuşile lui Popa, iar Thereau a marcat simplu, din 2 metri (27).
Golul a descătuşat Steaua
, care a început să devină stăpîna terenului. Nervii lui Olăroiu şi ai lui Pleşan au explodat. Ambii au beneficiat însă de clemenţa blajinului Colţescu, prea mic pentru un asemenea meci. Steliştii au răspuns şi ei violent: Ovidiu Petre (45) era să scoată poarta din pămînt cu un şut necruţător, care a trimis mingea în vinclu.
La reluare, timişorenii au arătat că nu şi-au pierdut curajul. Au jucat totul decisiv. Prima ocazie de a reveni în joc a fost irosită însă de Caramarin (55), cu o execuţie penibilă. Pleşan a fost mutat în centru, Bucur pe stînga. De acolo a şi venit pericolul, dar "decarul" Timişoarei a fost blocat de Cernea (76). Nu şi fostul golgeter al Sportului, care a reaprins speranţele (83). A fost însă de ajuns ca Vali Badea să intre în joc. L-a făcut "titirez" pe McKain şi a stabilit scorul şi diferenţa de clasă.

Marcatori:Thereau (27),Ov. Petre (44),V. Badea (93)/G. Bucur (83).
Steaua:Cernea-S. Stancu,Ghionea,D. Goian,P. Marin-Nicolita,Ov. Petre,S. Paraschiv (72,M. Radoi),Cristocea (59,G. Coman)-N. Dica,Thereau (92,V. Badea). Antrenor: Cosmin Olaroiu
Poli Timisoara:M. Popa-Olah,McKain,Mehmedovici,Emeghara-Grigorie (40,Caramarin),D. Alexa,Balace (90,Torje),Plesan-Mansour,G. Bucur. Antrenor: Alin Artimon
Stadion: "Steaua"; Spectatori: 22.000; Arbitri:S. Coltescu-Z. Szekely,F. Buzarnescu.

Niciun comentariu: