sâmbătă, decembrie 23, 2006

Gigi Becali: “Vreau sa câstig titlul”

Latifundiarul din Pipera le-a transmis antrenorilor si jucatorilor de la Steaua ca obiectivele sunt câstigarea campionatului si Cupa UEFA.
“Sunt foarte multe cele 13 puncte distanta de Dinamo. Ne va fi foarte greu, dar ne jucam sansa pâna la capat. Cum sa nu sper? Campionatul îl vreau! Ziceam si eu asa, ca sa nu zica lumea ca sunt penibil ca mai sper la campionat. Dar campionatul îl vreau, nu locul doi!”, a declarat Gigi Becali.
Finantatorul Stelei considera ca 2006 a fost cel mai bun de când echipa se afla în custodia sa. “Fara îndoiala 2006, a fost cel mai bun an de pâna acum: Liga Campionilor, am câstigat bani, bani multi, am adus Realul la Bucuresti, m-am facut frate de sânge cu Ramon Calderon! Nu se putea mai bine de atât atât. Anul 2006 a fost anul Stelei!”, a mai spus Becali. Pentru anul ce urmeaza, finantatorul ros-albastrilor a precizat ca vrea sa câstige Cupa UEFA, sa se califice din nou în grupele Ligii Campionilor si chiar sa continue în Europa tot în aceasta competitie. El a adaugat apoi ca nu va pleca niciun jucator de la Steaua, dar ca mai sunt posibile unele achizitii, în functie de ce doresc Oli si MM.

Niciun comentariu: