vineri, noiembrie 10, 2006

Steaua-Apulum 2-1 Cupa Romaniei 8-imi
In „optimi”, campioana a invins chinuit divizionara secunda Apulum Alba Iulia (echipa de mijlocul clasamentului in Seria a II-a), scor 2-1, prin golurile marcate de Ghionea si Cristocea, respectiv Marincean. Chiar daca meciul s-a disputat in Ghencea, victoria Stelei s-a conturat greu. „Militarii” n-au dat prea multe semne de revenire dupa evolutia jenanta din partida de campionat cu Ceahlaul.
Antrenorul Cosmin Olaroiu a tinut cont de ordinul dat de patronul Gigi Becali si l-a scos dintre titulari pe Nicolae Dica. Decarul stelist fusese criticat vehement de latifundiar pentru prestatia din meciul de la Piatra-Neamt. Banderola de capitan a fost purtata aseara de stoperul Sorin Ghionea.
Stoperul Eugen Baciu a ratat cea mai mare ocazie de pana acum a sezonului, reluand de la doar doi metri, cu capul, pe langa poarta lui Gabriel Rotaru.
Vasilica Cristocea, favoritul lui Gigi Becali, a marcat la prima atingere de balon. Cristocea a jucat aseara dupa o pauza de sase saptamani, timp in care a fost accidentat.

Marcatori:Ghionea (30),Cristocea (60)/Marincean (37)
STEAUA: Cernea-Saban,E. Baciu,Ghionea,Nesu-Nicolita (90·2, Ochirosii),Lovin,G. Coman, Bostina (58, Cristocea)-V. Badea (67, Oprita),Thereau.Antrenor:Cosmin Olaroiu.
APULUM: G. Rotaru-Opriceana,I. Cazan,Marincean (82, Drule),Oroian-Kelemen (70, Tatar),E. Bucur (62, Dalbea),Ghiorma,C. Cristea-M. Manea,Zagrean.Antrenor:Mihai Zamfir.
Stadion: „Steaua”; Spectatori: 10.000; Arbitri: M. Draganescu-Cr. Nica,D. Iliescu.

Niciun comentariu: