luni, noiembrie 06, 2006

Ceahlaul-Steaua 0-0 Etapa 14 Liga 1



Roş-albaştrii iar n-au reuşit să învingă după un meci de Champions League şi au fost blocaţi în lupta de urmărire a "cîinilor". Steaua a revenit în Liga 1 după scurt circuitul de pe Santiago Bernabeu, iar cei din Ghencea nu mai ştiu ce să facă pentru a-l readuce la viaţă pe antieroul de miercurea trecută, Bănel Nicoliţă. Fotbalistul pare să fi trecut peste cel mai greu moment al carierei şi a fost unul dintre puţinii fotbalişti care aseară, la Piatra Neamţ, au vitalizat jocul roş-albaştrilor. Ar mai fi Thereau, francezul ce pare să fi meritat investiţia. De fapt, atacantul lui Oli a avut ocaziile primei părţi. Prima, în minutul 17, şut puţin pe lîngă vinclu după pasa lui Bănel. A doua, cînd şi-a făcut bine mingea dintre doi adversari, dar a intrat în unghi, iar debutantul în prima divizie, Prisacă, a scos. În rest, frig. Şi afară, şi în prestaţia Stelei.Nemţenii au jucat muncitoreşte. "Vreţi pîine, cîştigaţi-o!", le-a spus Gheorghe Ştefan jucătorilor săi înainte de meci. Cu un atacant, Mihăiţă Nemţanu, reprofilat fundaş dreapta cu sarcina de a nu-l pierde din ochi pe Opriţa, dar şi cu Doicaru, pericolul principal pentru poarta lui Cernea, Ceahlăul a visat. Să dea lovitura. Doicaru şi Ivaşcă (24) au dat emoţii vulcanicului Pinalti. Tibi Şerban (46) a vrut să-l imite pe Juninho, însă n-a reuşit. Gigel Coman (60) i-a trezit pe stelişti în partea secundă cu un şut de la 35 de metri, dar care s-a dus peste poartă. În minutul 64, sindromul Bernabeu a reapărut la Piatra! Goian s-a lovit de Petre Marin în zona centrală, la 25 de metri de poarta Stelei, Karamian a preluat mingea, a intrat în careu, dar Cernea l-a blocat. Ar fi fost al doilea şoc, în 4 zile, dar Steaua a scăpat de această dată.

CEAHLAUL:V. Prisaca-Nohai,Forminte,Avadanei,Vasaie-Arm. Karamian (86,Stajici),Nemteanu,Simici,T. Serban (83,Rusmir),Ivasca (74,M. Ilie)-Doicaru.Antrenor:Vasile Silaghi.
STEAUA:Cernea-S. Stancu (59,G. Coman),D. Goian,Ghionea,P. Marin-Nicolita,Ov. Petre (68,V. Badea),S. Paraschiv,Oprita-N. Dica,Thereau.Antrenor:Cosmin Olaroiu.
Stadion: "Ceahlaul"; Spectatori: 10.000; Arbitri: V. Bratu- S. Szekely,O. Sovre.

Niciun comentariu: