joi, noiembrie 02, 2006

Real Madrid-Steaua 1-0 Grupa E Liga Campionilor










Campioana Romaniei a pierdut nemeritat aseara, la Madrid, cu 0-1, in fata "galacticilor", dupa un autogol al lui Banel Nicolita, cea de-a patra partida disputata in grupele Ligii Campionilor
Dupa ce, in tur, fusese umilita de Real Madrid chiar la Bucuresti, Steaua si-a indeplinit aseara obiectivul pe "Santiago Bernabeu": nu s-a facut de ras in cel de-al patrulea meci disputat in Grupa E a Ligii Campionilor.
Curajosi si organizati, elevii lui Cosmin Olaroiu au tinut piept "galacticilor" de la Real timp de 70 de minute, jucand de la egal la egal cu vedete de zeci de milioane de euro. Visul romanilor s-a naruit in minutul 71, atunci cand Banel Nicolita a marcat in propria poarta, in incercarea de a trimite mingea la portarul Cernea. Peste numai doua minute, Van Nistelrooy a ratat un penalty.
In urma acestui rezultat, Real Madrid este ca si calificata in "optimi", alaturi de francezii de la Olympique Lyon, care au trecut aseara, pe teren propriu, scor 1-0, de Dinamo Kiev.

Marcator: Nicolita (71 - autogol)
REAL: Casillas-S. Ramos,Helguera,F. Cannavaro,R. Carlos-Diarra (59,Beckham),Emerson- Raul,Guti,Robinho (88, Reyes) -Van Nistelrooy (72, Ronaldo).Antrenor:F. Capello.
STEAUA: Cernea-St. Stancu,D. Goian,Ghionea,P. Marin-Oprita (85,G. Coman),S. Paraschiv (78, Lovin),Ov. Petre,Nicolita-N. Dica,V. Badea (78,Thereau).Antrenor: Cosmin Olaroiu.
Stadion: "Santiago Bernabeu". Spectatori: 80.000. Arbitri: K. Plautz 6 - M. Mayr 7, E. Bereuter 7 (toti din Austria).

Niciun comentariu: