vineri, noiembrie 03, 2006

O gafa galactica










Steaua a pierdut disputa cu marele Real printr-un autogol al lui "Jardel".
"Ros-albastrii" au fost intampinati cu un tsunami de iubire la Madrid. Revarsati de pe mii de stradute, peste douazeci de mii dintre romanii care au ales Spania pentru un trai mai bun au transformat intrarea in "Santiago Bernabeu" intr-un vulcan gata sa erupa. Liga Campionilor, Real si mai ales Steaua i-au atras irezistibil.
Partida a inceput sub semnul echilibrului, rupt brusc de un tip maruntel, propulsat parca de un motor invizibil: Banel Nicolita. In primele treizeci de minute a facut doua curse irezistibile pe dreapta, alergand ca un ogar.
De obicei, fotbalistii romani au obiceiul sa treaca sfios granita ce ii desparte de "lumea buna". Nu a fost cazul lui Nicolita, care a dat buzna in careul advers, ca un Forrest Gump pornit la drum din senin. Era semnalul ca, intr-un fel sau altul, va fi seara lui.
Pe banda stanga, Petre Marin se distra cu Raul, iar pe partea opusa, Stancu se tinea dupa Robinho, cum se tin cainii dupa hoti. Steaua juca incredibil, fara frica, urmandu-l pe Nicolita unde or vrea zeii fotbalului.
Cu un minut inainte de final, Cernea a facut o parada cum fac pustii din fata blocurilor, noaptea, in vis, si l-a pus pe Van Nistelrooy cu botul pe labe.Dupa pauza, Real Madrid s-a schimbat la fata.
Nicolita a facut pasul inapoi, tragand echipa in jos. Deodata, a pasat ca un mijlocas catre... Catre poarta parasita de Cernea. Era minutul 71 si cerul se prabusea peste cel mai harnic stelist dintr-o seara in care romanii din tribune au tesut vise inutile.
Restul e statistica. Meciul de miercuri a fost despre un tip maruntel, zis "Jardel", propulsat de un motor invizibil, care s-a stricat deodata. Si despre suporterii veniti pe "Bernabeu" pentru un meci de fotbal, care au sfarsit prin a mangaia cu aplauze cel mai nefericit actor dintr-o piesa speciala.

Niciun comentariu: