marți, noiembrie 21, 2006

Olăroiu: "Este un risc foarte mare să joci la egal"


Antrenorul Stelei, Cosmin Olăroiu alături de căpitanul obişnuit al echipei, Mirel Rădoi au susţinut conferinţa de presă oficială de dinaintea meciului de marţi seara cu Dinamo Kiev.
Tehnicianul a spus că echipa trebuie să joace pentru a câştiga meciul cu uncrainienii, apreciind că ar fi riscant să evolueze pentru a obţine o remiză.
"Va fi foarte, foarte, foarte greu. Acest meci are o încărcătură aparte faţă de celelalte jucate aici. Sper să avem mai mult curaj şi mai multă personalitate decât cu Lyon şi Real. Vrem să evoluăm la fel ca la Kiev, fără complexe şi cu maturitate, să obţinem un rezultat care să ne aducă accederea în UEFA. Ar fi o performanţă bună pentru momentul actual, având în vedere că am jucat într-o grupă cu echipe foarte puternice", a spus Olăroiu.
La rândul său căpitanul echipei, Mirel Rădoi, a cerut susţinerea publicului, un factor considerat extrem de important la meciul cu Dinamo Kiev şi crede că steliştii trebuie să profite de şansa uriaşă pentru a continua în cupele europene."Susţinerea publicului va fi importantă, dar dacă nu ne concentrăm putem cădea în partea cealaltă. Va trebui să şi gândim acest meci, mai ales că două rezultate din trei ne avantajează. Sper ca jocul echipei să fie diferit de cel cu Lyon şi Real Madrid. Trebuie să tranşăm acest meci, pentru că nu putem sta la mâna altora în următoarea etapă. Avem o şansă uriaşă, jucăm acasă şi trebuie să terminăm aici toată treaba", a spus Rădoi.

Niciun comentariu: