marți, noiembrie 21, 2006

Demianenko vrea revanşa

Antrenorul Anatoli Demianenko a declarat la conferinţa de presă organizată înaintea meciului cu Steaua, că Dinamo Kiev va juca pentru a obţine victoria şi pentru a-şi lua revanşa faţă de înfrângerea cu scorul de 4-1.
"Din păcate am pierdut la Kiev şi acum va fi foarte dificil. Vom juca să obţinem victoria şi să ne luăm revanşa. Nu este obligatoriu să câştigăm cu 4-0. Vrem să arătăm un joc care ne caracterizează. Dacă vom reuşi să punem în practică ce ne dorim, vom obţine un rezultat bun. La Kiev am comis nişte greşeli foarte grave, iar în Liga Campionilor asemenea erori sunt aspru pedepsite. Dacă învingem Steaua, de ce trebuie neapărat să obţinem un egal cu Real Madrid ? Chiar îi putem învinge", a spus Demianenko.

Dupa ce Mircea Lucescu a declarat ca Steaua este favorita in meciul cu Dinamo Kiev, Florin Cernat i-a raspuns tehncianului intr-o conferinta de presa: "Nea Mircea nu ne are la suflet. E impotriva noastra si intotdeauna si-a dorit ca noi sa nu cistigam. Sint convins ca nu ii va fi prea bine daca vom pleca cu cele 3 puncte de la Bucuresti si va suferi".

Niciun comentariu: