luni, octombrie 23, 2006

Risipitorul Dică

In urma cu doi ani cel mai contestat jucator al Stelei era Nicolae Dica, ale carui evolutii nu îi multumeau pe fanii din Ghencea.
Totul a culminat la meciul cu CFR Cluj, când Mihai Stoica a sarit în apararea atacantului stelist si l-a lovit pe suporterul Radu Ion. La partida de la Galati, Dica a intrat din nou în gura suporterilor, care l-au certat pentru ratarile imense. “Bai Dica, de la Kiev nu ai mai jucat nimic. Te-ai ajuns, si acum faci figuratie pe teren. Sa ne spuneti si noua când mai jucati fotbal!”, au strigat fanii suparati. Atacantul stelist nu s-a abtinut si a ripostat catre cei care îl aplaudau cu câteva saptamâni în urma. “Lasati-ma în p... mea în pace. Cine sunteti voi sa ma înjurati pe mine?”, a strigat Dica catre galerie. Suporterii, înnebuniti de furie, au vrut sa sara pe teren sa-si faca dreptate, si doar interventia Jandarmeriei a calmat spiritele.
La finalul meciului, cel mai aprig aparator al lui Dica, managerul general Mihai Stoica, a venit la galerie pentru a tine partea jucatorului. “Nu e vina lui. Am avut o gramada de ocazii. Nu am avut sansa”, a spus Meme. Fanii au replicat ca nu este normal ca un jucator sa-i înjure, deoarece ei sunt la fiecare meci lânga echipa, iar deplasarile le fac din buzunarul lor. Dupa ce Carlos, Saban si Lovin au fost contestati la meciul cu Real Madrid, golgheterul Stelei a întrând si el pe lista neagra a fanilor.

Niciun comentariu: