luni, octombrie 23, 2006

Otelul-Steaua 2-1 Etapa 12 Liga 1







Steaua a fost invinsa ieri, in deplasare, de Otelul Galati, pierzand urma liderului Dinamo, care are un avans confortabil, de 12 puncte. Sansele stelistilor la titlu s-au diminuat serios.Pasa proasta pe care o traverseaza "ros-albastrii" a fost confirmata de prestatia slaba din partida nebuna de la Galati, acolo unde moldovenii au reusit ceea ce izbutisera si "galacticii" de la Real Madrid cu cateva zile inainte: sa bata Steaua. Meciul s-a jucat cu garda jos, ambele formatii irosind numeroase oportunitati de gol.
Nicolae Dica, golgheterul "ros-albastrilor" in acest sezon, a fost ieri "calaul" sperantelor echipei campioane. Ex-pitesteanul i-a scos peri albi antrenorului Cosmin Olaroiu dupa ce a irosit cateva ocazii mari de gol, dintre care patru din pozitie fata in fata cu portarul Cosmin Vatca!

Marcatori: M.Baciu (54),E.Jula (82) /Thereau (58).
OTELUL: Vatca-Brujan,Nogo,M.Baciu,Semeghin-Gado(88, Cr.Craciun),C.Marginean,S.Costin, Baltoi(64, Badescu)-G.Paraschiv,E.Jula(85, Rancan).Antrenor:Petre Grigoras.
STEAUA: Cernea-Nicolita,D.Goian,Ghionea,P.Marin-Ov.Petre,S.Paraschiv(68, Bostina)-Oprita(78, S.Stancu),N.Dica,V.Badea-Thereau.Antrenor:Cosmin Olaroiu.
Stadion: "Otelul"; Spectatori: 5.000; Arbitri: Al. Deaconu-Cr.Nica,I.Popa.

Niciun comentariu: