luni, octombrie 02, 2006

Poli Iasi-Steaua 1-1 Etapa 10 Liga 1


Dupa primele 45 de minute, Politehnica Iasi si Steaua se aflau la egalitate, scor 0-0. Steaua a irosit cele mai importante ocazii ale primei reprize prin Badea, care a driblat portarul, insa si-a facut mingea prea lunga, si prin Oprita, care a reluat din 7 metri, fara preluare, dar pe langa poarta. Gazdele au dominat inceputul si finalul primei reprize, insa apararea Stelei, cu mici exceptii, si-a facut datoria. Repriza a doua a inceput in nota de dominare a Stelei. Insa, pe contraatac, in minutul 57, gazdele au solicitat penalty dupa ce Balba a fost tras de tricou in interiorul careului mare. Autorul faultului, Goian, a primit al doilea cartonas galben si a fost eliminat, arbitrul dictand lovitura libera pentru gazde. Steaua avea sa deschida scorul, in minutul 77, printr-o lovitura de la 11 metri transformata de Dica. Jocul devine tensionat, Ciobanu, Onut si Coman vazand si ei cartonase rosii, dupa gesturi reprobabile.In secundele de prelungire, Mitrovic a egalat pentru gazde, care au obtinut un punct nesperat. Astfel, Steaua se departeaza tot mai mult de al treilea titlu consecutiv.

Marcatori: S. Mitrovici (90·3)/N.Dica(76 -penalty).
POLI: Branet-Ad.Toma(84,Tincu),R.Ciobanu,Onut,Bordeanu-Onofras,Gavatorta,Sarici(90,S.Mitrovici), Sfarlea (90,Cl.Ionescu)-Cernoch,Balba.Antrenor: Ionut Popa.
STEAUA: Carlos-S.Stancu(88,E.Baciu),D.Goian,Ghionea,Nesu-Oprita(70,G.Coman),Ov.Petre,S.Paraschiv,Bostina(64,Nicolita) -N.Dica,V.Badea.Antrenor: Cosmin Olaroiu.
Stadion:„Emil Alexandrescu”;Spectatori: 11.000;Eliminati:R.Ciobanu(75),Onut(79)/D.Goian(57),G.Coman(79);Arbitri:T. Lajos -Z. Szekely,O. Sovre.

Niciun comentariu: