miercuri, noiembrie 01, 2006

Antrenamentul Stelei pe Santiago Bernabeu







Ramon Calderon, presedintele lui Real Madrid, a fost prezent marti seara la antrenamentul Stelei de pe stadionul Santiago Bernabeu. Iata ce s-a intamplat la sedinta de pregatire a ros-albastrilor.
Calderon a venit la antrenamentul Stelei, alaturi de 40 de jurnalisti spanioli. El s-a uitat la pregatirea elevilor lui Cosmin Olaroiu. Este un gest extrem de rar ca un presedinte de club sa vina la antranamentul unei echipe adverse, cu atat mai rar cu cat este vorba de presedintele celui mai mare club de fotbal din lume, Real Madrid.
Steaua Bucureşti a efectuat marţi seară antrenamentul oficial pe stadionul Santiago Bernabeu. A durat o oră şi 20 de minute, iar jucatorii au fost fotografiati de preparatorul fizic Ferdinando Hippoliti când ieşeau de la tunelul de la vestiare.
Mihai Neşu s-a antrenat cu un bandaj la genunchiul drept, iar Florin Lovin s-a lovit şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă şi-a revenit.
Antrenamentul a constat în combinaţii cinci contra doi, exerciţii fizice, un joc pe jumătate de teren dintr-o atingere, fără portari şi apoi un meci pe jumătate de teren la două porţi.Jucătorii au fost împărţiţi în două grupuri, iar cei care au purtat vestă au fost: Nicoliţă, Panait, Ochiroşii, Ghionea, Lovin, V. Badea, Boştină, P. Marin, Thereau, iar când s-a jucat cu portari la această echipă a evoluat Cernea. La încheierea şedinţei de pregătire, antrenorul Cosmin Olăroiu, atacantul Nicolae Dică şi mijlocaşul Gabriel Boştină au tras din diferite poziţii la poarta apărată de Carlos, inclusiv de la 11 metri.
La sosirea la stadion, un grup numeros de suporteri români a aclamat jucătorii stelişti.

Niciun comentariu: