marți, septembrie 26, 2006

OLI: “Cel mai greu meci din grupa”

Antrenorul echipei Steaua, Cosmin Olăroiu, alaturi de jucatorii Sorin Ghionea si Cyril Thereau au participat, luni, la conferinta oficiala de presa premergatoare partidei cu Lyon.
Tehnicianul Stelei şi-a căutat cuvinte mari şi apoi a caracterizat-o pe campioana Franţei. "E clar favorita grupei. Extraordinar de bine organizaţi, francezii joacă de mult timp împreună, au valori individuale. Puţine echipe din lume au ce are Lyon, un echilibru fantastic între valoarea fiecărui fotbalist din lot şi forţa de grup", a declarat Oli.
"Orice echipă are şi puncte slabe, nu există formaţie perfectă şi de nebătut. Cum putem compensa diferenţa de valoare dintre cele două echipe? Prin determinare şi dăruire. Şi mai e ceva, publicul, care cred că ne va ajuta mult. Sper să avem parametrii fizici optimi pentru că altfel nu vom putea face faţă lui Lyon. Apoi, şi Real, şi Lille au avut şanse bune de a marca împotriva lui Lyon, însă le-au ratat. Sînt aproape convins că nici noi nu vom avea foarte multe situaţii de gol. Deci trebuie să fim perfecţi în faţa porţii", a adăugat Olăroiu.
Cyril Thereau: "Cred ca vom face un meci foarte bun. Echipa noastra are toate atuurile: suntem în forma, publicul este de partea noastra si sper sa profitam de sansele noastre. Nu am ce sfat sa le dau colegilor mei, ambitia de a reusi este suficienta. Suntem pregatiti suta la suta sa rivalizam cu adversarul nostru. Sper sa joc, dar daca nu va fi asa nu este nici o problema. Pentru mine este un salt important din liga a doua franceza, in Liga Campionilor
Sorin Ghionea:"Vom face un meci mare de tot. La Kiev am demonstrat că în fotbal, dacă te sacrifici într-un meci pînă aproape de epuizare, poţi bate pe oricine".

Niciun comentariu: