luni, septembrie 24, 2007

UTA Arad-Steaua 1-1 Etapa 8 Liga 1







Meciul de la Arad nu a consemnat decât forma slaba a vicecampioanei, pe care ardelenii nici macar nu s-au omorât sa o învinga. Dupa ce l-a transformat pe Hagi în victima nationala, Gigi Becali a anuntat o victorie la multe goluri diferenta pe terenul “Batrânei Doamne”. Mesajul a fost bruiat în drumul sau catre jucatorii Stelei, astfel ca UTA a dominat începutul de meci, Hora în minutul 2 sau Todea (8) având primele suturi ale meciului. Odata schimbati Goian si Lovin, Steaua a modificat si dispozitivul tactic, fara ca jocul sa sufere modificari. Ocazia cea mai importanta a avut-o Dica, în minutul 12, când a tras din marginea careului mic pe lânga poarta, în urma unei lovituri libere. Apoi, posesia aradeana a continuat, fara precizie la finalizare, astfel ca Baltoi (26) sau Frasineanu (36) au tras pe lânga poarta lui Zapata. Repriza a doua început cu lovitura libera executata de Dica peste poarta. Cum elevii lui Lacatus au revenit pe teren aparent la fel de obositi precum intrasera la vestiare, Steaua s-a apropiat tot mai mult de poarta. Nicolita a profitat din plin de o greseala din apararea UTA-ei, deschizând scorul în urma unei devieri norocoase în minutul 57, cu un sut cu piciorul stâng de la marginea careului mare. Pentru câteva minute dupa gol, oaspetii au accelerat, însa relativa siguranta a apararii de la Arad si sentimentul ca pot câstiga meciul fara sa depuna mari eforturi au facut ca meciul sa revina la un nivel spectacular de liga a doua. Dupa eliminarea lui Iacob, UTA a reusit sa echilibreze jocul, iar greseala ridicola a lui Ovidiu Petre, hent în careu, a fost speculata de la punctul cu var de catre Edson.

UTA-STEAUA 1-1
Au marcat:
Edson (83 - pen.) / Nicolita (57)
UTA: D. Tudor - I. Balan, Chita, Buican, Simao - Hora, N. Varga, C. Todea, Frasineanu (69 Roszel) - M.Ilie (63 Edson), Baltoi. Antrenor: Marius Lacatus.
Steaua: Zapata - Badoi, D. Goian (14 E. Baciu), I. Rada, P. Marin - B. Nicolita, Lovin (14 Cristocea), Ov. Petre, Surdu (75 Golanski) - Dica, V. Iacob. Antrenor: Massimo Pedrazzini.
Stadion: UTA. Spectatori: 6.000. Arbitri: Teodor Craciunescu (Rm. Vilcea) - Marcel Savaniu (Sibiu), Stelian Slabu (Brasov).
Sursa: Pro Sport

Niciun comentariu: