joi, august 23, 2007

Hagi, abatut!

Hagi a condus ieri dimineaţă antrenamentul Stelei, însă a părut un om distrus, gînditor şi fără chef. "Am venit în faţa dumneavoastră să mă vedeţi că sînt aici, că exist. Voi continua", a spus Hagi marţi seară, oferind prima replică după acuzaţiile lui Becali. În seara aceleiaşi zile însă, patronul şi-a continuat atacul furibund împotriva Regelui. "Să-l ascult pe el? N-am de ce, că nu ştie nimic ca antrenor".
Ieri dimineaţă, la prima oră Hagi a venit la stadion. N-a fost în apele lui, a vorbit extrem de puţin, a părut abătut şi a ieşit pe teren singur. A stat un minut, apoi s-a dus pe margine. Singur. L-a lăsat pe secundul Teja să înceapă şedinţa de pregătire şi a rămas secunde bune privind în gol, în timp ce jucătorii treceau prin faţa sau prin spatele lui.
S-a implicat puţin în desfăşurarea antrenamentului. A preferat să se plimbe agale pe teren, cu privirea în pămînt şi cu mîinile încrucişate la piept. S-a mai rupt de gînduri luînd o minge şi făcînd jonglerii cu ea sau driblinguri printre nişte adversari imaginari. Nu s-a auzit nici o glumă din gura lui, n-a schiţat nici un zîmbet.
Sursa: GSP

Niciun comentariu: